1. Home
  2. chevron_right
  3. Pvc vloeren

PVC vloeren

Elkwood vloeren levert PVC vloeren van de kwaliteitsmerken DesignFlooring, Coretec, Wicanders, Beautifloor, Floorsense, MFlor, Forbo, Vivafloors, Moduleo, Ambiant, Dersimo, Quickstep, Floorify, Bodiax en Berry-Alloc. Deze vloeren zijn gemaakt van origineel en heterogeen PVC en bevatten geen schadelijke gassen. Onze collecties combineren een hoge slijtvastheid met verrassende designs. Zo kunt u kiezen uit brede delen met het uiterlijk van een doorleefde plankenvloer met v-groef, smalle stroken net als een strak gelegde parketvloer, een visgraatpatroon, verouderde vloeren en zelfs grote tegels met een betonlook of het uiterlijk van een gietvloer. Vanzelfsprekend kunt u ook verschillende kleuren met elkaar combineren waardoor u een vloer kunt creëren die afgestemd is op uw persoonlijke smaak. Nieuw in onze collectie zijn de, bijna niet van echt te onderscheiden, hand geschraapte en verouderde PVC vloeren.

Elkwood Projectvloeren verkoopt al bijna 20 jaar PVC en vinylvloeren in projecten zoals kantoren en winkels. Door de grote vraag bij particulieren naar een onderhoudsvrije vloer is het aanbod aan motieven en kleuren enorm toegenomen. Door de huidige populariteit bij particulieren zijn er veel aanbieders op de markt die allemaal een graantje mee willen pikken. Dit komt niet altijd de kwaliteit van het leggen of het product ten goede. Laat u goed voorlichten.

PVC vloeren geschikt voor vloerverwarming

Een A-merk PVC vloer is een zeer duurzaam product dat zowel in droge toestand als in vochtige situaties een stroef uiterlijk behoudt. Het is bestand tegen de meest gebruikelijke zuren, logen en zouten en is gemakkelijk in onderhoud. Deze vloeren hebben in verwerkte toestand een contactgeluidsverbetering van 4 Db en een gemiddelde warmtedoorgangsweerstand van 0,019.m²/W. Hierdoor is het zeer geschikt om op een zandcementendeklaag of tegelvloer met vloerverwarming te verwerken. Let op; alleen origineel PVC is geschikt voor plaatsing op vloerverwarming. Alle vloeren die door ons verkocht worden zijn gemaakt van origineel PVC. Een gerecyclede PVC vloer is door krimp van het materiaal niet geschikt voor montage op een vloerverwarming.

Ook leverbaar met Uniclick-verbinding

Als variant op de verlijmde vloeren levert Elkwood Projectvloeren zwevende PVC vloeren van de merken Floorsense, CoreTec, Wicanders, Beautifloor, BerryFloor en Aphrodite. Dit type vloer wordt in panelen geleverd en kan zwevend op uw bestaande ondervloer gelegd worden. De delen worden door middel van een klikverbinding aan elkaar bevestigd. Bij Elkwood Projectvloeren kunnen wij u adviseren welke vorm voor u het meest geschikt is.

COREtecPlus: De PVC vloer die niet uitzet of krimpt

De Floorsense COREtecPlus vloer is een synchroon gestructureerde vloer op een vochtbestendige drager met een slijtlaag van 0,4 mm verlijmd op een harde WPC-drager. WPC (Wood Plastic Composite) is een hybride stabiel en waterbestendig materiaal dat uit een kunststof component bestaat. In tegenstelling tot de standaard PVC vloeren met klikverbinding zal de Floorsense COREtecPlus WPVC-vloer nagenoeg geen spanning opbouwen door warmte of vocht. Floorsense COREtecPlus WPVC vloeren zijn door hun geringe dikte en isolatiewaarde prima te gebruiken in combinatie met vloerverwarming.

Ruim 500 verschillende kleuren PVC

We zijn er trots op u in onze zaak in Heerenveen de grootste collectie PVC vloeren van Noord-Nederland te kunnen laten zien. U heeft keuze uit ruim 500 verschillende kleuren, motieven en designs!

Kijkt u ook eens in onze webwinkel Elkwood Outlet voor zeer voordelig geprijsde vloeren.

Menu