1. Home
  2. chevron_right
  3. Over ons

Elkwood vloeren

Ambachtelijk vakmanschap, creatieve oplossingen, constante kwaliteit en stipte naleving van afspraken. Dat zijn de kenmerken van het familiebedrijf Elkwood Vloeren. Onder leiding van Rob en Tjarda van der Wal is Elkwood Vloeren uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende vloerspecialisten van Noord-Nederland. Overtuig uzelf en bezoek onze showroom aan de Icarus 17 in Heerenveen.

Bij Elkwood Vloeren vindt u alle soorten “harde vloerbedekking”. Van ambachtelijk gelegde visgraat vloeren in de meest mooie patronen tot prachtige natuurlijke kurkvloeren of slijtvaste pvc-vloeren. Ook voor de doe-het-zelver bieden wij u een ruim assortiment houten-, PVC-, kurk- en laminaatvloeren van de bekende merken.

Een houten vloer van Elkwood is uniek. Hij kan namelijk naar uw wens gemaakt worden. Elke vloer is maatwerk door de keuze van houtsoort, patroon en afwerking. U heeft keus uit allerlei kleuren olie of lak die wij er vervolgens voor u in onze werkplaats op aan kunnen brengen. Daarnaast zijn er verschillende bewerkingen mogelijk zoals; roken, branden, bezagen, borstelen, verouderen, schuren en beitsen. Op deze manier krijgt u een unieke vloer geheel naar eigen smaak gemaakt. Dus bent u op zoek naar een houten vloer, parketvloer, planken vloer, kurkvloer of een vloer van PVC dan kunnen wij u zeker van dienst zijn.

Parket en Hout
Kurk vloeren
PVC & Vinyl
Laminaat vloeren

Elkwood vloeren is onafhankelijk vloeradvies

Door onze persoonlijke aandacht en vakkundige parketteurs haalt u een prachtige vloer in huis. Graag komen wij bij u langs voor een gedegen advies. Van al onze vloeren zijn grote stalen beschikbaar. Op deze manier kunt u in de betreffende ruimte een goede keuze maken. Onafhankelijk en persoonlijk advies is een vanzelfsprekende service van Elkwood.

Gerenommeerde merken

Elkwood is niet gebonden aan een inkooporganisatie. Daardoor kunnen wij een gevarieerd en scherp geprijsd assortiment aanbieden. Bij Elkwood vindt u natuurlijk de gerenommeerde merken zoals DesignFlooring, Floorsense, Lieverdink, Di Legno, Solidfloor en Kährs. Niet alleen houtenvloeren maar ook kurkvloeren en PVC-vloeren maken onderdeel uit van het uitgebreide assortiment. U vindt bij ons geen gordijnen, zonwering, haarden of meubelen. U kunt ons met recht specialist in harde vloerbedekkingen noemen!

Menu