1. Home
  2. chevron_right
  3. Hout
  4. chevron_right
  5. Parket
  6. chevron_right
  7. Kährs vloeren

Kährs vloeren

Het hart en de wortels van Kährs liggen in de adembenemend prachtige bossen van Scandinavië. De bossen waren er lang voor de mens, en maken al miljoenen jaren deel uit van de cyclus van de natuur. Er zijn bomen omgevallen en vergaan, en deze bomen hebben weer nieuwe generaties bomen gevoed. Het hout van de bomen is een herwinbaar basismateriaal waar de mens al lange tijd gebruik van maakt in het dagelijks leven. Bovendien is hout het enige materiaal waar Kährs mee gewerkt heeft sinds 1857. Het jaar waarin een ondernemende man met de naam JO Kähr de kleine houtdraaierij opende, die is uitgegroeid tot het Kährs van tegenwoordig.

Echte houten Kährs vloeren

U zoekt een materiaal dat natuurlijk aanvoelt. U stelt dingen op prijs waar een interessante geschiedenis achter schuil gaat, en waar een kwaliteitskaartje aan hangt dat bij u en uw karakter past. Bijvoorbeeld de echte houten Kährs vloeren. Omdat er zo veel verschillende smaken en levensstijlen zijn biedt Kährs vloeren in alle soorten en maten aan. Licht of donker. Levendig of rustig. Met motieven en andere natuurlijke kenmerken.

Woodloc 5-S

Met Woodloc 5-S is niet alleen de vloer makkelijker te leggen, maar zijn de verbindingen sterker. Hout is een natuurlijk materiaal, dat gevoelig is voor de verschillen in vochtpercentages, die in de loop van de seizoenen ontstaan. Hierdoor komen de verbindingen onder grote spanningen te staan. De Woodloc-verbinding is sterker dan traditionele verbindingen, waardoor dit soort spanningen beter worden weerstaan, zonder dat er te veel ruimte tussen de vloerdelen ontstaat.

Da Capo collectie

Nieuw in het assortiment van Kährs en Elkwood is de Da Capo collectie. Prachtige eiken vloeren met een rustieke en doorleefde afwerking benadrukken de natuurlijke uitstraling van het hout. Alle negen decors worden gekenmerkt door grote noesten en scheuren in de vloerdelen. Enkele vloeren zijn zelfs voorzien van zwaluwstaartverbindingen of pengatverbindingen waardoor de authentieke uitstraling goed tot zijn recht komt. Bent u op zoek naar een mooie nieuwe vloer maar met een oude en rustieke uitstraling? Dan moet u zeker eens onze nieuwe collectie Kährs Da Capo komen bewonderen.

In onze toonzaal in Heerenveen vindt u het gehele assortiment van Kährs vloeren of bestel eenvoudig via onze website www.elkwoodwebshop.nl

Kährs vloeren – Natuurlijk mooi – Technisch superieur

Kährs vloeren
Menu