1. Home
  2. chevron_right
  3. Hout

Houten vloeren

Wanneer u op zoek bent naar houten vloeren bent u bij ons aan het goede adres. Bekijk ons aanbod op onze website of kom langs in onze showroom in Heerenveen aan de Icarús 17. Wij bieden een ruim assortiment en zijn van alle markten thuis. Parket, hout, kurk, PVC en Laminaat? Wij verkopen het allemaal. Voor ieder wat wils!

Uw wens is onze opdracht!

Wij verkopen houten vloeren van hoogwaardige kwaliteit. Nagenoeg al ons hout is afkomstig van Europese bodem. U heeft keus uit wel 40 verschillende houtsoorten en al onze houten vloeren worden in onze eigen werkplaats bewerkt en afgewerkt.

Dat betekend dus ook dat wij de vloer geheel naar uw wens kunnen maken. Er zijn namelijk vele bewerkingen mogelijk zoals: branden, borstelen, roken, bezagen, beitsen of schuren. Daarnaast kan uw houten vloer ook afgewerkt worden met olie voor een matte uitstraling of lak voor een glanzend resultaat en dat in elke gewenste kleur of transparant.

Lengtes en Breedtes van onze houten vloeren

De lengte en Breedte van een plank is ook erg bepalend voor het uiterlijk van uw vloer. Ook hierin kunnen wij u goed tegemoet komen. Wij verkopen onze houten vloeren in veel verschillende lengte en breedte maten. Kiest u voor onze extra lange planken dan creëert u een ruimtelijke sfeer in uw woning.

Werkwijze

Graag komen wij bij u langs voor een goed advies. Van al onze vloeren zijn grote stalen beschikbaar. Op deze manier kunt u in de betreffende ruimte met de juiste lichtval een goede keuze maken.

Al onze parketteurs hebben jaren lang ervaring in het leggen van houten vloeren. Wanneer u de keuze maakt om uw vloer door ons te laten leggen bent u verzekerd van het feit dat uw vloer wordt gelegd door een echte vakman. Door onze persoonlijke aandacht en vakkundige parketteurs haalt u een prachtige vloer in huis!

Wanneer u op zoek bent naar een kwalitatief goede houten vloer voor een betaalbare prijs dan is onze Duoplank misschien iets voor u. Klik hier voor meer informatie over Duoplanken. Of klik hier om ons assortiment Duoplanken te bekijken.

Menu