1. Home
  2. chevron_right
  3. Hout

Houten vloeren

Wanneer u op zoek bent naar houten vloeren bent u bij ons aan het goede adres. Bekijk ons aanbod op onze website of kom langs in onze showroom in Heerenveen aan de Icarús 17. Wij bieden een ruim assortiment en zijn van alle markten thuis. Parket, hout, kurk, PVC en Laminaat? Wij verkopen het allemaal. Voor ieder wat wils!

Uw wens is onze opdracht!

Wij verkopen houten vloeren van hoogwaardige kwaliteit. Nagenoeg al ons hout is afkomstig van Europese bodem. U heeft keus uit wel 40 verschillende houtsoorten en al onze houten vloeren worden in onze eigen werkplaats bewerkt en afgewerkt.

Een houten vloer van Elkwood is uniek. Hij kan namelijk naar uw wens gemaakt worden. Elke vloer is maatwerk door de keuze van houtsoort, patroon en afwerking. U heeft keus uit allerlei kleuren olie of lak die wij er vervolgens voor u in onze werkplaats op aan kunnen brengen. Daarnaast zijn er verschillende bewerkingen mogelijk zoals; roken, branden, bezagen, borstelen, verouderen, schuren en beitsen. Op deze manier krijgt u een unieke vloer geheel naar eigen smaak gemaakt. Dus bent u op zoek naar een houten vloer, parketvloer, planken vloer, kurkvloer of een vloer van PVC dan kunnen wij u zeker van dienst zijn.

Afmetingen van onze houten vloeren

Ook hierin kunnen wij u goed tegemoet komen. Wij verkopen onze houten vloeren in diverse lengte en breedte maten. De lengte en breedte van een plank is erg bepalend voor het uiterlijk van uw vloer. Kiest u voor onze extra lange planken dan creëert u een ruimtelijke sfeer in uw woning.

Werkwijze

Graag komen wij bij u langs voor een goed advies. Van al onze vloeren zijn grote stalen beschikbaar. Op deze manier kunt u in de betreffende ruimte met de juiste lichtval een goede keuze maken.

Al onze parketteurs hebben jarenlange ervaring in het leggen van houten vloeren. Wanneer u de keuze maakt om uw vloer door ons te laten leggen bent u verzekerd van het feit dat uw vloer wordt gelegd door een echte vakman. Door onze persoonlijke aandacht en vakkundige parketteurs haalt u een prachtige vloer in huis!

Wanneer u op zoek bent naar een kwalitatief goede houten vloer voor een betaalbare prijs dan is onze Duoplank misschien iets voor u. Klik hier voor meer informatie over Duoplanken. Of klik hier om ons assortiment Duoplanken te bekijken.

Menu