Service en garantie

Hieronder kunt u lezen hoe Elkwood vloeren om gaat met service en garantie.


Service:

Wat kunnen wij u bieden?


U bent op zoek naar een nieuwe vloer?

U heeft een nieuwe vloer nodig maar twijfelt nog over welke soort vloer het beste bij uw situatie past? Wij verzorgen het gehele traject vanaf een deskundig advies bij uw aankoop tot het vakkundig leggen van uw vloer. U heeft er geen omkijken meer naar!

Wij bieden een ruim assortiment met verschillende soorten vloeren van verschillende merken. Ook beschikken wij over de mogelijkheid om een vloer geheel op maat voor u te maken. De vloer wordt dan naar uw wensen bewerkt (roken, branden, bezagen, verouderen, borstelen, beitsen, schuren etc.) en afgewerkt (kleuren, oliën, lakken, etc). Om uw keuze wat makkelijker te maken kunt u bij ons showborden ophalen zodat u de betreffende vloer in het juiste licht kunt beoordelen.

Wanneer u dan een geschikte vloer gekozen hebt, kunnen wij op afspraak bij u langskomen om de situatie te bekijken (vocht meten) en de betreffende ruimte opmeten. Als dit in kaart gebracht is kunnen wij uw vloer en toebehoren (ondervloeren en plinten) bestellen of als u een vloer gekozen hebt die geheel naar uw eigen smaak gemaakt moet worden dan kunnen wij hiermee starten.

Wanneer uw vloer klaar ligt in ons magazijn neemt onze parketteur uw vloer mee om hem vervolgens bij u te monteren en netjes af te werken met eventueel plinten etc. Gemak dient te mens vinden wij!


Uw bestaande vloer is toe aan een opknapbeurt?

Ook als u al een vloer heeft, kunnen wij u van dienst zijn. Misschien is uw vloer toe aan een renovatie of opknapbeurt. Onze parketteurs doen dit graag voor u. Van schuren tot oliën of lakken, wij zijn er voor u!!


U heeft advies nodig?

Bij ons kunt u terecht voor een eerlijk en deskundig advies. Advies kunt u binnen 24 uur van ons krijgen via verschillende kanalen zoals telefoon, e-mail, Facebook of u komt gewoon bij ons langs in onze showroom.


U bent niet in de positie om tijdens openingstijden onze showroom te bezoeken?

Het lukt u steeds niet om binnen onze openingstijden onze showroom te bezoeken maar u hebt toch interesse in een vloer van Elkwood vloeren. Dan willen wij u graag op een ander tijdstip tegemoet komen. Op afspraak kunnen wij dan een uitzondering maken.


U bent op zoek naar kwaliteit?

Wij bieden verschillende soorten vloeren zoals laminaat, vinyl, PVC, kurk, parket en hout. Wij verkopen alleen vloeren van goede kwaliteit. Al onze houten vloeren bestaan dan ook volledig uit eerlijk hout.

 

Garantie:

Welke garantie kunnen wij u bieden?

Elkwood vloeren bied als garantie de in artikel 15 omschreven “Conformiteit en garantie” van de algemene voorwaarden van het CBW ( Centrale Branchevereniging Wonen)

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via 058 213 06 11