Elkwood Vloeren levert PVC vloeren van de kwaliteitsmerken DesignFlooring, Wicanders, Beautifloor, Floorsense, MFlor, Forbo, Vivafloors, Moduleo, Ambiant, Dersimo en Berry-Alloc. De PVC vloeren van Elkwood Vloeren zijn heterogene producten gemaakt van volledig PVC en bevatten geen schadelijke gassen. Onze collecties combineren een hoge slijtvastheid met verrassende designs. Zo kunt u kiezen uit brede delen met het uiterlijk van een doorleefde plankenvloer met v-groef, smalle stroken net als een strak gelegde parketvloer, een visgraatpatroon, verouderde vloeren en zelfs grote tegels met een betonlook of het uiterlijk van een gietvloer. Vanzelfsprekend kunt u ook verschillende kleuren met elkaar combineren waardoor u een vloer kunt creëren die afgestemd kan worden aan uw persoonlijke smaak. Nieuw in onze collectie zijn de, bijna niet van echt te onderscheiden, hand geschraapte en verouderde PVC vloeren.

Elkwood Vloeren verkoopt al bijna 20 jaar PVC en vinyl vloeren aan projecten zoals kantoren en winkels. Door de grote vraag bij particulieren naar een onderhoudsvrije vloer is het aanbod aan motieven en kleuren enorm toegenomen. Door de huidige populariteit van PVC vloeren bij particulieren zijn er veel aanbieders op de markt die allemaal een graantje mee willen pikken. Dit komt niet altijd de kwaliteit van het leggen of het product ten goede. Laat u goed voorlichten.


Geschikt voor vloerverwarming

PVC is een zeer duurzaam product dat zowel in droge toestand als in vochtige situaties een stroef uiterlijk behoudt. Het is bestand tegen de meest gebruikelijke zuren, logen en zouten en is gemakkelijk in onderhoud. Bovendien heeft het in verwerkte toestand een contactgeluidsverbetering van 4 Db en een gemiddelde warmtedoorgangsweerstand van 0,019.m²/W waardoor het zeer geschikt is om op een zandcementendeklaag met vloerverwarming te verwerken. Let op; alleen origineel PVC is geschikt voor plaatsing op vloerverwarming. Alle PVC vloeren die door ons verkocht worden zijn gemaakt origineel PVC. De Gerecyclede variant is door krimp van het materiaal niet geschikt voor montage op een zandcementendeklaag met vloerverwarming.


Ook leverbaar met Uniclick-verbinding

Als variant op de verlijmde PVC vloeren levert Elkwood vloeren van de merken Floorsense, CoreTec, Wicanders, Beautifloor, BerryFloor en Aphrodite. Dit type vloer wordt in panelen geleverd en kan zwevend op uw bestaande ondervloer gelegd worden. De delen worden door middel van een klikverbinding aan elkaar bevestigd. Bij Elkwood vloeren kunnen wij u adviseren welke vorm voor u het meest geschikt is.


COREtecPlus: de PVC vloer die niet uitzet of krimpt

De Floorsense COREtecPlus vloer is een synchroon gestructureerde PVC vloer op een vochtbestendige drager met een slijtlaag van 0,4 mm verlijmd op een harde WPC-drager. WPC (Wood Plastic Composite) is een hybride stabiel en waterbestendig materiaal dat uit een kunststof component, kunststof granulaat geperst in een extruder, bestaat. In tegenstelling tot de standaard PVC vloeren met klikverbinding zal de Floorsense COREtecPlus WPVC-vloer nagenoeg geen spanning opbouwen door warmte of vocht. Floorsense COREtecPlus WPVC vloeren zijn door hun geringe dikte en isolatiewaarde prima te gebruiken in combinatie met vloerverwarming.


Ruim 500 verschillende kleuren PVC

Om u een nog ruimer assortiment PVC vloeren te kunnen aanbieden hebben we besloten om al onze PVC vloeren onder te brengen in onze zaak aan de Icarus 17 in Heerenveen. Hier vindt u nu alle kwaliteitsmerken onder één dak. Alles getoond op grote panelen of showvloeren. U heeft keuze uit ruim 500 verschillende kleuren, motieven en designs! We zijn er trots op u in onze zaak in Heerenveen de grootste collectie PVC vloeren van Noord-Nederland te kunnen laten zien.

Kijkt u ook eens in onze webwinkel Elkwood Outlet voor zeer voordelig geprijsde PVC vloeren.