Wij bieden u een uitgebreid scala aan Norks Trepleie reiniging, onderhoud, vloerbehandeling- en afwerkingsproducten.

Bij zowel particulier als bedrijfsmatig gebruik is de laatste tijd sprake van een grote toename van vuurhaarden met als oorzaak in olie gedrenkte doeken die spontaan zelfontbranden. Onlangs heeft de Noorse overheid op voorspraak van het ministerie van Volksgezondheid, een onderzoek uitgevoerd om de nauwkeurigheid te bepalen van zelfontbranding van houtoliën. Uit een onafhankelijke test is gekomen dat de oliën van Norsk Trepleie het predicaat weinig riskante olie mogen voeren.


Norsk Trepleie onderhoudsolie naturel en wit

Norsk Trepleie Onderhoudsolie kan worden gebruikt om alle geoliede houten oppervlakten op te frissen en te onderhouden en is in het bijzonder geschikt voor het regelmatig onderhoud van geoliede houten vloeren.

Gebruiksaanwijzing:

Reinig de vloer met Norsk Trepleie Intensief Houtreiniger en laat de vloer minstens 8 uur drogen. Schut de flacon Onderhoudsolie grondig. Breng ongeveer 1 dl Onderhoudsolie per 4 m² aan met een pad, verfroller of katoenen doek. Voor grotere oppervlakten kunt u een éénschijfsmachine gebruiken.

Het is belangrijk dat de onderhoudsolie zorgvuldig in het hout gewreven wordt. Blijf wrijven tot het hout verzadigd lijkt en het oppervlak er gelijkmatig uitziet. De vloer met droge, schone katoenen doeken droogwrijven alvorens het volgende af te werken vloeroppervlak te behandelen. De vloer mag er niet nat uitzien en na het droogwrijven mag er geen overtollige olie achterblijven op het oppervlak.

Wanneer er een éénschijfsmachine gebruikt wordt zal de vloer na ca. 4 uur bij 20˚ voorverhard zijn en mag hij voorzichtig in gebruik genomen worden. Een handmatig ingewreven vloer mag na 24 uur in gebruik genomen worden.

Stel de vloer niet bloot aan water tijdens de verhardingstijd. U reinigt en onderhoudt de vloer met Norsk Trepleie Onderhoudszeep.

Gevaar voor zelfontbranding:

Gezien het gevaar voor zelfontbranding dient u schuurstof en oliedoeken met water te doordrenken. Na gebruik in een goed gesloten container opbergen en afvoeren.

Bewaren:

Veilig opslaan, buiten het bereik van kinderen houden, niet blootstellen aan warmte en vorstvrij bewaren.

Afval:

Lege cans en resten deponeren in overeenstemming met de lokale voorschriften.

Samenstelling:

plantaardige oliebestanddelen, isoparafinne, pigmenten. Bevat Cobalt bis (2-ethylhexanoate).
Kan een allergische reactie veroorzaken.

VOC:

Dit product bevat maximaal 40 g VOC/liter.

Verbruik:

30-40 m²/liter.
– Verkrijgbaar in verpakkingen van: 1 ltr, 2,5 ltr en 5 ltr flacons.

Eenvoudig te bestellen via www.vloerverzorging.nl

 

 

Norsk Trepleie onderhoudszeep naturel en wit

Norsk Trepleie Natuurzeep naturel of wit is ideaal voor de reiniging en onderhoud van geoliede en met zeep behandelde oppervlakten. De olieachtige natuurzeep vormt een beschermende film van kokos- en sojavetten op de vloer.

Gebruiksaanwijzing:

Gebruik een mop of dweil. Vul één emmer met 5 liter (warm) water. Vul een andere emmer met 5 liter (warm) water en 125 ml. Norsk Trepleie Natuurzeep. De zeep vooraf goed schudden! Gebruik, als u de vloer voor de eerste keer reinigt een dubbele dosis zeep.

Dompel een mop/dweil onder in het zeepwater. Wring de mop/dweil half uit. Wis enkele vierkante meters vloer met de vochtige mop/dweil. Laat het zeepwater kortstondig op de vloer inwerken om het vuil op te lossen. Spoel de mop/dweil grondig uit in het schone spoelwater en daarna krachtig droogwringen. Neem met de schone, droge mop/dweil het losgeweekte vuil op. Spoel de mop/dweil opnieuw uit in het spoelwater. Herhaal deze stappen tot de hele vloer gereinigd is. Vervang spoelwater eventueel tussentijds.

Dweil uw vloer nooit na met schoon water! Tijdens de droogtijd van ongeveer 15 minuten de vloer niet betreden.

Let op! gebruik geen microvezels

Bewaren:

Veilig opslaan, buiten het bereik van kinderen houden, niet blootstellen aan warmte en vorstvrij bewaren.

Afval:

Lege cans en resten deponeren in overeenstemming met de lokale voorschriften.

Samenstelling:

Kokos- en sojavetten, tensiden, pigment in natuurzeep wit.

Verbruik:

320-400 m²/liter. Verkrijgbaar in verpakkingen van 1 ltr, 2,5 ltr en 5 ltr flacons.

Eenvoudig te bestellen via www.vloerverzorging.nl

 

Norsk Trepleie intensief houtreiniger

Norsk Trepleie Intensief Houtreiniger is speciaal ontwikkeld om uw zeer vuil geworden vloer optimaal te reinigen. Door de specifieke samenstelling worden alle hardnekkige vlekken van uw houten vloer verwijderd. Het is erg belangrijk deze reiniger te gebruiken om de onderhoudszeep te verwijderen voordat u de onderhoudsolie aanbrengt.

Lees de gebruiksaanwijzing op het etiket voor de juiste mengverhouding!
Verkrijgbaar in verpakkingen van: 1 ltr en 2,5 ltr flacons.

Ook erg geschikt voor het reinigen van patio’s, tuinmeubelen en stenen vloeren.

Eenvoudig te bestellen via www.vloerverzorging.nl