Uw mening telt…

Wij willen graag dat onze klanten tevreden zijn. Daarom werken wij voortdurend aan verbeteringen en u kunt ons hierbij helpen. Heeft u recent een vloer bij ons afgenomen of heeft een van onze vakmensen uw vloer gerenoveerd? Dan willen we graag uw mening horen.

 

Beste Rob ,

Langs deze weg wens ik u te laten weten dat ik uiterst tevreden ben met het door jullie geleverde werk en het bekomen resultaat.
Ik dank jullie tevens voor de goede samenwerking en jullie correctheid en stiptheid in werk en afspraken.
Ik zal dan ook niet nalaten jullie sterk aan te bevelen bij vrienden en bekenden.

Met vriendelijke groet,
Katrien De Bruyne, Antwerpen.

 

Beste Rob,

Bedankt voor de snelle, directe en fijne service !

Vriendelijke groet, Jolanda Pot en Ronald Ernens , Schagen.

 

Hoi Elkwood.

Gisteren is onze Solidfloor houtenvloer binnengekomen. Gisteravond hebben we al een paar planken naast elkaar gelegd om te kijken hoe de kleur is. We vinden het nu al prachtig. Morgen gaan we leggen en als het klaar is maak ik een paar foto’s voor jullie.

groeten familie Hempenius, Oldenzaal.

 

Leuk dat jullie onze foto’s op de website hebben gezet ! De vloer bevalt nog steeds prima.

Joke de Vries, Deurne.

 

Hallo mensen van Elkwood Vloeren.

Bedankt voor het leggen en leveren van de prachtige houten vloer. We zijn er erg content mee.

Familie van Dalfsen, Zwolle.

 

Thank you so much for the pleasant cooperation with regard to the delivery of the wooden floors. It’s very strange that a product made in Sweden is more expensive here than it is in your shop. Framgang i Affärer !

Sigge and Leia Heimer,Alunda, Sweden

 

Heel tevreden zijn we over jullie service en dat jullie je afspraken goed zijn nagekomen. Omdat we veel plezier hebben beleefd aan onze “oude” kahrs vloer hebben we ook deze keer gekozen voor dit merk. Door de aktie gratis leggen werd het ook nog eens mogelijk om twee andere ruimtes te voorzien van hout. Ik mail een foto mee van het resultaat en we zullen jullie bedrijf aan iedereen aanbevelen.

Familie van Dam, Hengelo.

 

Geachte Elkwood,

Hartelijk dank voor de mooie vloer en de goede prijs. We hadden niet de intensie om een houten vloer aan te schaffen, we gingen voor laminaat, maar zijn bij u in de zaak toch gezwicht voor de charme van hout. Nu de duoplanken vloer eenmaal ligt zie je toch wel duidelijk een groot verschil in uitstraling tussen deze vloer en het laminaatparket in de werkkamer. Waarschijnlijk gaan we deze ruimte binnenkort aanpakken en dan gaan we ook hier voor hout. U ziet ons weer verschijnen.

Met tevreden groet,

Jet en Frits Rademakers, Bilthoven.

 

Goedemiddag Elkwood,

Bedankt voor het omhoog sjouwen van mijn vloer want ik had hem alleen nooit boven gekregen. Het leggen van de houten vloer heb ik samen met mijn pa gedaan en viel uiteindelijk nog wel mee. Eigenlijk waren de plintlijstjes nog het allermeeste werk, maar het is wel heel erg naar mijn zin geworden.

Marieke Neekens, Hardenberg

 

Hoi Rob,

Alles is prima gegaan. Een heel verschil met de “service” die we hier in de buurt gewend waren. Klasse !

Roi Moekanse, Amsterdam.

 

Beste Elkwood,

Jammer dat jullie geen tijd meer hadden om voor ons de vloer te leggen. Termijn was wel een beetje krap-maar toch… (misschien meer mensen aannemen ? ) Gelukkig bleek dat onze nieuwe buurman ook een hele handige vloerenlegger is, dus alles is toch nog goed gekomen. Bedankt voor het advies en de stipte levering.

Arjen van der Zwaag, Drachten

 

Zoals belooft: hoe kan het ook anders wij zijn ook erg tevreden !!

Louis Rinzema, Akkrum

 

Goedendag mensen van Elkwood

Bedankt voor de snelle levering en de leginformatie. Alles ligt erin en we zijn heel erg blij met de vloeren.

Joop Nutterts, Heerenveen

 

Hello Rob,

Thank you for the good price and fast delivery. We have received the items and everything is perfect. Will definitely contact you in the future in the next project.

Best regards,

Max
Espoo, Finland

 

We zijn erg blij met de vloer van Elkwood.

Margo Hoek en Joep Westerdijk, Barendrecht

 

Op aanraden van jullie verkoper hebben we de vloer bekeken bij café Bleeker in Heerenveen. Dit is de vloer die we willen. Erg handig om hem zo op een groot oppervlakte te kunnen bekijken. Bedankt voor het advies.

Familie de Vries, Bontebok

 

De vloeren zijn prachtig geworden, onze complimenten voor jullie leggers Eric en Hans. Vakmensen zoals je ze bijna niet meer ziet !!!

Fam. Kuipers, Sittard

 

Hallo Elkwood.

Ik hoop dat de vloer die we hebben besteld erg mooi gaat worden en we hebben er erg veel zin in.

Familie de Koning, Rohel

 

We zouden het heel leuk vinden als jullie ook van onze nieuwe vloer een fotootje op deze website zetten. Wij zijn heel erg trots op het werk dat we geleverd hebben.

Martijn en Froukje Bosman, Alkmaar

 

Wij zijn erg tevreden over Elkwood. Jullie hebben echt de tijd en moeite genomen om ons van een goed advies te voorzien. Dit hebben we bij andere bedrijven, niet alleen vloerzaken, veel vaker anders meegemaakt.

Chris Leizinga, Appingedam

 

Zoals beloofd van ons ook een reactie. De vinylvloer van metrofloor is erg handig in het gebruik en gemakkelijk schoon te maken. Het is toch maar goed geweest dat we niet zelf zijn gaan leggen, dit hadden wij nooit zo mooi kunnen doen. Alle lof voor jullie vakman !! Stuur jullie klanten maar langs als ze onze vloer wilen bekijken.

De Prins Catering, Zandvoort

 

Misschien wel een beetje laat, we hebben de vloer al bijna twee maanden, maar onze vloer van Solidfloor hebben jullie prachtig gelegd en de keus voor een hoge witte muurplint is toch wel een goede geweest. Bedankt voor het goede advies !

Marisca Huiver, Sleen

 

Hoi medewerkers van Elkwood

. De floover vloer hebben we eindelijk kunnen leggen. Door een nieuwe lekkage moesten we lang wachten voordat onze betonvloer droog genoeg was. Nu de nieuwe meubels er op staan is het nog mooier geowrden als dat we hadden durven hopen.

Fam. van der Meer, Surhuisterveen

 

We zijn erg tevreden over onze eiken planken vloer en zullen jullie bij iedereen aanbevelen.

Familie. Rinsema, Alkmaar

 

Hallo Elkwood.

Voor de kantine van onze zaak in Heerenveen hebben we bij jullie een eiken vloer gekocht die speciaal voor de horeca gemaakt wordt. Dit kun je inderdaad ook wel zien, hij is heel makelijk schoon te maken en zorgt voor een hele gezellige uitstraling. Iedereen voelt zich er helemaal bij thuis.

Marco en Paulien van der Vaart, Heerenveen

 

Vanuit Duitsland heel erg bedankt voor alle goede service, duidelijke afspraken en, het allerbelangrijkste, een prachtige visgraatvloer.

Fam. Lindern, Löningen

 

We hebben dankbaar gebruik gemaakt van jullie aktie van alle kahrsvloeren gratis gelegd. Bedank Siedo voor het vakwerk wat hij heeft geleverd !

Alice van der Boom, Schagerbrug

 

Al weer voor de tweede keer hebben we een vloer van jullie gekocht. De eerste keer een laminaatvloer en nu voor ons nieuwe huis een houten duoplanken vloer, eiken verouderd en grijs geolied van 26 cm breed. Iedereen is dolenthousiast en ik denk dat jullie nog wel meer van dit soort vloeren bij ons in het dorp gaan verkopen.

Familie van der Velde, Wierden

 

Gewoon een goede zaak met een goed advies. Dat vinden wij van Elkwood. Geen geouwehoer over de prijs of concessies doen aan de kwaliteit. Net als de Friezen houden wij Zeeuwen daar ook van !!!

De Zonnehoek, Domburg

Hoi Rob.

Bedankt voor het opsturen van nieuwe zeep en olie.

Marchel Bunnik, Sommelsdijk

 

Wij zijn heel tevreden over Elkwood Vloeren.

Familie Bijma, Heerenveen

 

Het was wel een heel eind naar jullie toe rijden maar we hebben het er graag voor over gehad. Jullie hebben een hele mooie winkel met heel veel kleuren en houtsoorten. Niet alleen de prijs heeft de doorslag gegeven om bij jullie een vloer te kopen maar ook het gedegen advies van jullie medewerker. Tot de volgende keer !

Gerben en José, Maaseik

 

Hoi Elkwood.

De pvc-vloer is precies zo geworden als bij jullie in de showroom en onze meubels staan er prachtig op. Bedankt voor het uitlenen van de stalen zodat we ze in ons huis goed konden bekijken. De fotoos komen er aan.

Familie Landman, Goes

 

Wij zijn erg blij met onze eiken kroegvloer die we bij jullie hebben gekocht en vinden dat we zeer vakkundig zijn geholpen.

Maurits van Vlaanderen, Doetinchem

 

Op aanraden van mijn schoonzoon heb ik eerst op jullie site gekeken en toen een bezoek gebracht aan jullie bedrijf in Leeuwarden. Ik moet zeggen dat vele “parketboeren” aan jullie een voorbeeld kunnen nemen. Alle tijd voor de klant en een heel groot assortiment waarin iedereen wel iets van zijn gading kan vinden. Wij zijn nog steeds erg tevreden met onze Solidfloor eiken tundra parketvloer.

Gijs en Nathalie van Someren, Emmen

 

De nieuwe Floover vinylvloer ligt erin en hij is werkelijk prachtig. Bijna is het niet te zien dat dit niet echt is. Het lijkt sprekend op een oude plankenvloer.

Joost de Groot, Amsterdam

 

Gister hebben we op onze eerste verdieping een Alloc wit grenen laminaatvloer gelegd en we zijn heel blij met het eindresultaat. We hadden nooit gedacht dat we zelf een vloer zouden kunnen leggen. Stelde eigenlijk weinig voor. Goed meten en rustig werken is het allerbelangrijkste. Ik heb er een fotootje bijgedaan.

Familie Bruinsma, Stiens

 

Mooi vloertje geworden. Bedankt !

Familie Woudstra, Heerenveen

 

Vanuit het prachtige en zonovergoten Elburg wil ik jullie allemaal hartelijk danken voor mijn nieuwe eiken plankenvloer. Het heeft allemaal wel iets meer tijd geduurd als dat we hadden afgesproken, maar beter langzaam goed gelegd als snel verprutst.

Moniek de Vries, Elburg

 

Elkwood

Bedankt voor jullie advies. We zijn erg blij met onze nieuwe laminaatvloer.

Familie Meijer, Hallum

 

Lang gezocht naar een voordelige plankenvloer. Wat blijkt? Zitten jullie gewoon bij ons in de buurt ! Dus we konden ook nog iets uitsparen door de vloer zelf uit jullie magazijn op te halen. Fotoos zijn bij gevoegd.

Rene Markus en Joost Moerman, Warga,

 

De nieuwe quikstep laminaat ligt er heel mooi in en we zijn heel tevreden.

Familie Hielkema, Oudeschoot

 

Eerst egaliseren en dan de vloer leggen, een arbeidsintensief klusje dat met de nodige vakmanschap moet worden uitgevoerd. Het resultaat ziet er prachtig uit. Elkwood Vloeren bedankt!!

Groepsaccommodatie Hondelhoeve, Eext

 

Wij hebben de vloer bekeken die jullie in café het Houtsje in Heerenveen hebben gelegd en waren direct verkocht. Die willen wij ook ! En dat was volgens jullie geen enkel probleem.Gisteren hebben we onze kamers weer ingericht en we zijn helemaal blij. Het is een plaatje om te zien. Reuze bedankt!

Marchel en Fatima, Heerenveen

 

Hello Rob,

The floor is nicer than expected ! It fits the cabin very nice, and most importantly, my wife is very satisfied. Have not taken any pictures yet, but will send you some pictures as soon as it’s been decorated.

Thanks again for a very nice delivery.

Espen Rötegard, Strömstad Sweden

 

Beste mensen van Elkwood.

We zijn zeer content met het eindresultaat en zeer tevreden over jullie advies en de parketteur die het werk heeft uitgevoerd. Het lijkt of onze nieuwe eiken parketvloer altijd al in het vertrek heeft gelegen en dat was excact de bedoeling. Nogmaals onze dank.

Met vriendelijke groet,

Familie de Posson, Naarden

 

Hierbij een berichtje van Terschelling. De pvc-vloer was het laatste wat er nog moest gebeuren in ons pension. Nogmaals wil ik melden dat we erg blij zijn dat jullie het leggen van de vloeren een paar keer hebben kunnen verschuiven. Volgende week hebben we onze eerste gasten voor dit seizoen. En met dit weer wat we hebben komt het helemaal goed. Jullie zijn overigens van harte welkom om het resultaat te komen bekijken.

Groeten Mariska Bekkers, Midsland Terschelling

 

Onze eikenhoutenvloer is prachtig gelegd en erg mooi afgewerkt met de plinten. We hopen dat we er veel plezier van zullen hebben. Bedankt voor alles.

Familie Roorda, Assen

Hoi Elkwood.

De reden om bij jullie een vloer te kopen was niet alleen de prijs maar ook het feit dat jullie onze nieuwe vloer niet voor de deur zouden neerkwakken maar naar binnen gingen brengen in ons huis. Dit hebben we in het verleden bij een ander bedrijf wel eens anders meegemaakt. Ik kan je vertellen dat het heel vervelend is dat je mooie vloertje in de regen staat en je hem niet zo snel zelf naar binnen kan krijgen. Gelukkig was dit bij jullie niet het geval en is alles keurig, met behulp van mijn man, naar binnen getild ! Prima gedaan.

Kees en Moniek Boersma, Utrecht

 

Prima laminaat vloer en prima service !

Remko Meier, Elburg

 

Ik had beloofd om een reactie te plaatsen op jullie site, dus bij deze. Het klikt erg afgezaagd maar ook wij zijn blij met onze vloer van elkwood. De combinatie van showroom, waar we alle vloeren konden bekijken, en de website met zeer scherpe aanbiedingen sprak ons erg aan. Ook het advies in de winkel was erg duidelijk en verhelderend.

Fam. Kunst, Arnhem

 

Al drie maanden geleden hebben we onze Solidfloor houten vloer bij jullie besteld. Eindelijk was het gisteren dan zover, hij kon gebracht worden. Bedankt dat jullie alles voor ons hebben gereserveerd tot dat ons appartement eindelijk klaar was. Ik denk dat we heel veel plezier van ons parket zullen beleven als hij het weekend gelegd is.

Familie Bos, Sittard

 

Perfect service, vriendelijke mensen en de levering stipt op tijd. Wij vonden de samenwerking met jullie er prettig en vertrouwd. We wensen jullie veel succes met de zaken.

Jose en Riemer van Zaan, Joure

 

We zijn heel erg blij met onze nieuwe vloer. Echt een aanrader. Tot de volgende keer.

Familie Schatzenburg, Barendrecht

Goedenavond Elkwood.

Ik heb hele goede ervaringen met jullie. Alle pakken hout zijn geleverd op de dag dat we hebben afgesproken en de uitleg voor het leggen van jullie collega was heel erg goed.

Bep van Meerdonk, Uden

 

Alles is heel goed verlopen qua levering en afspraak voor het leggen van de houten duoplank vloer. We bevelen jullie aan iedereen aan.

Nogmaals de complimenten voor jullie mooie winkel en het advies wat we hebben gekregen.

Joost en Anneke Niemeyer, Oldeberkoop

 

Beste Elkwood.

De vloer is geweldig mooi geworden en ons huis lijkt als nieuw en ruimer.

Familie van Huizen, Franeker

 

Hierbij vanuit Goes het bericht dat we heel erg blij zijn met onze mooie nieuwe laminaatvloer, ondervloer en plintjes.

De foto komt eraan !

Cornelia Meertens, Goes

 

Beste Rob,

We willen nog even zeggen dat de vloer er heel mooi in zit! We zijn erg tevreden. Dank.

Vriendelijke groeten,

Marlon Boeve en Jan Hidde Prins, Amsterdam

 

Vandaag hebben we eindelijk onze Solidfloor parketvloer kunnen leggen. We zijn heel erg blij met het resultaat. Het ziet er prachtig uit !! Bedankt voor de mooie vloer.

Corrie Veenstra, Reduzum

 

Iedereen naar Elkwood !!!

Rein Poortman, Leeuwarden

 

De vloer is binnen! Erg byzonder dat we bij alle andere winkels waar we zijn geweest geconfronteerd werden met erg lange levertijden van soms wel 8 weken en dat jullie de vloer nu al bij ons hebben gebracht. Top gedaan.

Familie de Vries, Vegelinsoord

 

Door mijn broer, die erg tevreden over jullie was, zijn we bij Elkwood terecht gekomen. Wij zijn ook prima geholpen en alle materialen zijn zoals afgesproken op de juiste datum en tijd geleverd. Perfect bedrijf !

Familie Meindertsma, Dronrijp

Hallo

De eiken plankenvloer is eindelijk klaar en ons huis is ingericht. Ik heb foto’s gestuurd van voor en na de verbouwing. Misschien wel leuk voor jullie website. De buren hebben op ons aanraden ook een plankenvloer bij jullie gekocht.

Herben en Natalie Feenstra, Franeker

 

Via jullie website hebben we enkele weken geleden voor een scherpe prijs een castelo tegelvloer gekocht. De vloer is door een bevriende collega gelegd, gevoegd en afgewerkt. Dit hadden we achteraf nooit zelf kunnen doen. Bedankt voor het advies. Door de verpakking van 10 tegels hadden we best veel tegeltjes over. Deze hebben we verkocht via marktplaats en we kregen er nog meer voor als wat we bij u hebben betaald. Tot ziens.

Mevrouw Jorissen, Velp

 

Hoi.

Zo als beloofd hierbij een reactie. We zijn zeer tevreden over ons nieuw laminaat en over jullie bedrijf. Alles is heel goed gegaan.

Fam. Kamminga, Sneek

 

De vloer ligt er in en bevalt ons prima. Tot de volgende keer.

Loes van der Kam, Midlum

 

Goedendag.

Dit is onze derde Kahrs parketvloer. We zijn echte Zweden fanaten dus ook een Zweedse vloer. We hebben dankbaar gebruik gemaakt van jullie aanbieding van het gratis leggen en dit is uitstekend gebeurd door jullie medewerkers. Iedereen vindt onze nieuwe vloer prachtig !

Familie Ter Boom, Nieuwehorne

 

Hallo mensen van Elkwood.

We zijn erg blij met onze nieuwe Wicanders kurkvloer. Lekker warm aan de voeten. Heel anders als onze oude plavuizenvloer.We bevelen julie aan iedereen aan.

R. Klijnstra, Heerenveen

 

Toen we jullie vloer zagen liggen bij Café Bleeker in Heerenveen wisten we zeker dat we een goede keus hadden gemaakt. Niet dat het bij ons thuis als een café is maar de uitstraling van de vloer past precies bij onze inrichting. Het was erg goed dat we de vloer eerst op een groot oppervlakte hebben kunnen zien. Bedankt voor het goede advies !

Kees van Amerongen, Akkrum

 

Ook bedankt voor de goede service en snelle levering !!

Marco Plaat, Heerenveen

 

Wij zijn erg tevreden hoe de koop en het leggen van onze nieuwe vloer is gegaan en zullen jullie aan iedereeen aanbevelen.

Familie Heida, Midsland Terschelling

 

Hoi Elkwood.

We vinden de nieuwe Solidfloor eiken parketvloer erg mooi en zijn erg tevreden. Bedankt dat we de ondervloer mochten omruilen voor een dikkere.

Familie Monsma, Heerenveen

 

Ik heb eergister de laminaatvloer besteld en nu al in huis. In het weekend gaan we hem leggen en als hij klaar is zal ik een paar fotoos maken.

Dirk van Brummelen, Woudsend

 

Hoi Rob.

Stuur iedereen maar langs die een prachtige kahrs eiken parketvloer in het echt wil zien. Klasse gelegd !

Familie van der Wal, Groningen

 

Wat zijn we blij met onze stoere solidparket smokie mountains. Je ziet er niets op en is erg praktisch door de kleurverschillen en noesten. We hadden dit een paar jaar geleden al moeten doen. Voor ons nooit meer vloerbedekking.

José en Wibo, Lemmer

 

Zo kan het dus ook. Wij zijn erg blij !!!

Wieb en Willie Marsman, Balk

 

Graag wil ik jullie hierbij melden dat wij zeer tevreden zijn over onze kahrs maple parketvloer. Uw parketteur Siedo is werkelijk een vakman en is zeker erg begaan met zijn vak. Tot in de kleinste details is de vloer afgewerkt. Fijn dat het afval en restmateriaal van de vloer door jullie is meegenomen. Dit hebben we ook wel anders meegemaakt.

Familie R. Jorrtisma, Elburg

 

Thanks for a great woodenfloor ! The shipment went very well.

Gunnar Lottirson, Alsterbro Sweden

 

Hallo Rob.

Ik heb foto’s meegezonden zodat je kan zien hoe de vloer is geworden. Het leggen ging op zich erg eenvoudig. Nog bedankt voor het lenen van het gereedschap ! De laminaatvloer voor boven hebben we nu nog niet nodig maar als de verbouwing op de eerste verdieping achter de rug is melden we ons wel weer. Groeten.

Maaike en Hendrik Jan van Capelle, Sneek

 

Bedankt voor een schitterende eiken vloer. We zullen er goed op passen.

Richard Westerman, De Knipe – Heerenveen

Hoi Elkwood.

De vloeren zijn perfect gelegd. Er wordt al volop gebruik van de ruimtes gemaakt en we krijgen goede reacties. We zullen jullie aan iedereen van harte aanbevelen.

Familie van Montfoort, Leiden

 

De Solidfloor ligt er in en is werkelijk prachtig geworden. We zijn er erg blij mee. Ik heb op jullie site gezien dat het onderhoud reuze meevalt. Succes met de zaak !

Renske Waterlander, Heerenveen

Hallo Rob.

We zijn erg blij met onze nieuwe Pergo laminaatvloer. Vooral dat we hem hebben doorgelegd door het hele huis. Zo lijkt het allemaal veel groter. Wanneer je eens een klant in de zaak hebt die onze vloer wil bekijken dan kan dat natuurlijk altijd. Wel eerst even bellen graag. De fotoos komen nog.

Jeep Casteleyn, Medemblik

 

De Castelo tegelvloer in de keuken ligt erin ! De hal komt later als we verhuisd zijn. Bedankt voor het brengen. Het was nog een heel gesjouw door de modder met die zware tegels. Nogmaals sorry, maar dat heb je met nieuwbouw. De foto van de keuken hebben we gemaild en kunnen jullie op de site zetten.

Marco en Rinske van Amerongen, Heerenveen,

 

Hallo heren (en dames? ) van Elkwood.

Onze eiken vloer is erg mooi geworden. We zijn jullie erg dankbaar voor het advies om toch geen plankenvloer te nemen maar een Tiljavloer. Tegen kieren en naden hebben we al veel te lang aangekeken. Door het verouderde effect van de vloer lijkt het meteen veel knusser bij ons in huis.

Familie Huizinga, Dronrijp

 

We hebben de vloer al drie maanden in huis maar omdat de bouw niet zo vlotte nu pas kunnen leggen. De foto die ik heb gestuurd is van net na het leggen. Er staan dus nog helemaal geen meubels op de vloer. Als ik alles heb ingericht zal ik nog een foto maken en mailen. Wij zijn erg blij met onze Wicanders Champagne kurkvloer. Heerlijk warm en een groot verschil met de plavuizenvloer waar hij op ligt.

Rene en Loes Terlouw, Midsland Terschelling

 

Perfect vloertje en heel makkelijk te leggen.

André Wagenaar, Gorredijk

 

Hallo Elkwood

De nieuwe Kährs Artisan parketvloer ligt er prachtig in. Onze complimenten aan uw leggers. Het lijkt wel of de vloer al 100 jaar zo gelegen heeft en past heel erg goed bij onze inrichting. Bedankt voor het advies. We hebben een foto meegemaild.

Familie van der Meulen, Heerenveen

 

Dit is al weer onze tweede vloer van Elkwood. Nu een houten in plaats van laminaat. Solidfloor Smokey Mountains. We zijn erg tevreden !

Natascha Meier, Slagharen.

 

Goede site. Goede voorlichting, en ook belangrijk hele goede prijzen. En uit Friesland-dus altijd betrouwbaar !!

Cor, Heerenveen.

 

We zijn zeer tevreden over Elkwood uit Heerenveen. Ondanks dat het niet echt om de hoek is kwam er toch iemand kijken of de Wicanders kurkvloer die we hadden uitgekozen wel op onze ondervloer gelegd kon worden. Dit bleek geen probleem te zijn. Omdat wij in een appartement wonen moesten we ’s avonds de meubels verzetten van de ene naar de andere kamer. Eric van der Ven, de legger, heeft zelfs nog meegeholpen om de zwaarste dingen te verzetten. Grote klasse !

Familie Klazema, Meppel

 

Elkwood

Via vrienden hebben we van jullie gehoord en die zijn zeer tevreden. Ondanks jullie mooie site wilden we toch de Sollidfloor Buckingham met eigen ogen bekijken. Dus op een vrije zaterdag naar Heerenveen gereden. Ondanks dat het erg druk in de winkel was werd er door Rob toch de tijd genomen om ons vriendelijk te woord te staan. Onze eerste keus was prima. Een week later werden alle spullen al gebracht en heeft mijn man de vloer gelegd. Ziet er prima uit.

Melanie Holzkammer, Naarden.

 

Prima winkel. Hier kun je terecht voor alle soorten laminaat. Voordeliger als bij de concurrent….

Rene ten Velde, Oudehaske

 

Onze oude geschilderde trap ziet er weer uit als nieuw met de eiken traprenovatie van Woodstairs. Wel even wennen omdat hij iets gladder is als normaal maar met het rubber stripje er nu in is het allemaal prima. Als we weer iets gespaard hebben kiezen we ook voor jullie als de trap naar de zolder moet gebeuren.

Familie Roosendaal, Leeuwarden

 

Beste Elkwood

Als echte Scandinavië liefhebbers hebben wij natuurlijk gekozen voor een Kährs vloer Essen wit gelakt. Deze past precies bij ons meubilair. Toch wel erg prettig dat we enkele monsterpanelen mee konden krijgen om in onze kamer neer te leggen. Het ziet er op het scherm toch anders uit als bij ons thuis. We krijgen uitsluitend lovende reacties op de vloer. Ook van andere vakmensen die in ons huis aan het werk zijn. Elkwoodt erg bedankt voor de goed service.

Pieter en Renate van Overeem, Heerenveen

 

Toch even een bericht uit Duitsland. Hartelijk bedankt voor de prachtige vloer. We hebben Siedo niet meer gesproken maar bedank hem ook van ons voor het zeer netjes leggen van de duoplank vloer.

Fam. Mutsaerts, Neuenhaus

 

Door de goede uitleg van diegene die de laminaatvloer bij ons heeft bezorgd ging het leggen als een trein. Ik vond het monteren van de plinten lastiger als het leggen. maar heb dan ook twee linkerhanden. Je hebt op deze manier wel eer van je werk. Ik stuur jullie ook nog drie fotootjes van het eindresultaat voor de website.

Joke Nieuwland, Nieuwebrug

 

Beste Elkwood

De houten vloer in de woonkamer en kantoor is erg mooi door jullie geschuurd en geolied. Leuk dat we verschillende kleurtjes mee naar huis konden nemen. Tot de volgende keer.

Nabila Indiz, Heerenveen

 

Wij zijn zeer tevreden over jullie en zullen jullie overal aanraden. Over de commissie praten we dan wel eens, hahaha…

José en Rutger, Munein

 

Ook in ons café ligt een vloer van Elkwood. We hebben nog geen moment spijt van de eiken horecavloer. Doordat er best wel veel knoesten en vlammen in zitten zie je er helemaal niets op. Zoals geadviseerd zepen we de vloer elke dag en hij wordt alleen maar mooier.

Kees en Charlotte Venema, Nes Ameland

 

Mijn ouders, mijn zus, mijn broer en nu ik ook. We hebben allemaal een vloer van jullie. Iedereen is dik tevreden.

Josje Gratama, Venlo

 

Onze houten Kährs vloer is erg mooi geworden en we zijn er erg blij mee. We hebben ons hele huis nu “gevloerd” met hout en het lijkt allemaal veel ruimer. Geen drempels meer. Het leggen viel door het speciale kliksysteem heel erg mee en was leuk werk. Leuk dat jezelf de vloer kwam brengen.

Alfredo Greco, Retignano Italië

 

Hoi Rob.

Bedankt voor de snelle levering. Ziet er heel mooi uit allemaal !

Guus van Mourik, Zutphen

 

De reden om bij Elkwood te bestellen was de duidelijke website, lage prijzen ( in ons geval 11 euro per vierkante meter goedkoper dan in een andere winkel ) en ze hebben alles op voorraad, dus geen lange wachttijden. Bij het leggen van de vloer liet ik een pak laminaat vallen met als gevolg een heel pak waar de hoeken van kapot waren. Meteen gebeld met Rob omdat ik bang was dat ik nu te weinig zou hebben en we moesten dat weekend verhuizen. Ondanks dat het echt mijn eigen schuld was kon ik diezelfde dag in het magazijn het pak omruilen voor een nieuwe. Nogmaals erg bedankt daarvoor.

Trientsje Mulder, Sneek

 

Ook in Rotterdam ligt nu een vloer van Elkwood. Bedankt voor alles.

Cheryl, Rotterdam

 

Beste Elkwood

Zoals beloofd een bericht. Waarschijnlijk hebben jullie nog nooit zulke twijfelende klanten gehad maar uiteindelijk is de keus om verschillende stalen thuis te bekijken toch goed geweest. We hebben nog nooit eerder zo’n grote uitgave voor een vloer gedaan en het kan maar in één keer goed. Bedankt voor het geduld mensen van Elkwood.

Familie van het Vat, Heerenveen

 

Vinyl in onze schoenenwinkel is toch wel heel ideaal. Geweldig advies. Onze buren willen het ook. Een dweil er over en alle troep van de hele dag is verdwenen. Dus nooit meer anders voor ons.

Schoenenroos en verkoopteam, Deventer

 

We zijn heel blij met onze nieuwe solidfloor parketvloer. Bedankt ook nog voor het opsturen van de onderhoudsmiddelen.

Familie Marsman, Driebergen 3 januari 2011

 

Zelfs hier in het hoge noorden van Zweden liggen de vloeren van Elkwood. Ondanks dat we hier hout genoeg hebben wilden we persé een solidfloor eiken earth and fire. Tot mijn grote verbazing was deze met alle kosten van transport erbij goedkoper bij jullie als een verdeler hier bij ons in de stad. Prettig geregeld allemaal. p.s. als ik weer bij mijn familie in Leeuwarden ben kom ik onderhoudsmiddel halen.

Arvid Heimersson, Zweden

 

We hebben na 20 jaar tapijt toch maar eens gekozen voor een harde vloerbedekking. Als eerste kwamen we op jullie site terecht. Toch nog maar even verder gekeken en na veel zoeken bij jullie besteld. Het vakmanschap gaf voor ons de doorslag om bij jullie een vloer te kopen. Hij werd bezorgd op de dag dat we hadden afgesproken en onze schoonzoon heeft hem gemonteerd. Foto als bewijs toegevoegd.

Familie de Vries-Kunnen Oudeschoot

Mensen van Elkwood.

Heel erg bedankt voor de prachtige vloer. Hij ligt er perfect in!

Kapsalon Meindertsma, Leeuwarden

 

We zijn zeer tevreden met onze Balterio magnitude vloer. De kamer is een plaatje om te zien. Veel succes met de zaken verder.

Gert Grootkoerkamp, Enschede

 

Vorige week heb ik van jullie mijn nieuwe sollidfloor houten plankenvloer binnengekregen. Langs deze weg wil ik jullie bedanken voor het goede advies wat jullie mij hebben gegeven. Het computerprogramma waar ik de verschillende vloeren in kon bewonderen heeft daarbij zeker geholpen.

Mohammed Birkrai, Groesbeek

 

Okee, dan van ons ook maar een berichtje. Namens het hele barteam van het Wapen van Munster heel erg bedankt. Heel bijzonder dat jullie in één nacht de hele zaak hebben gelegd. En doe vooral de groeten aan Hans van Marije …. ook aan de andere leggers natuurlijk!

Sjaak Veenendaal

Hallo iedereen van Elkwood.

Wederom gekozen voor een Wicanders kurkvloer. Deze keer zwevend gelegd in plaats van geplakt. Ondanks dat ik een beetje bang was voor loopgeluid valt het met de tno ondervloer reuze mee. Ik heb in ieder geval geen last met de buren. Ook mooi gelegd overigens.

Familie Groen-Bleeker, Arnhem

 

Wij vinden onze nieuwe vloer echt prachtig. Goeie service en kwaliteit-prijs verhouding is uitstekend.

Rob en Anita Bleeker, Scharnegoutum

 

Vorige week hebben wij onze nieuwe eiken Dutchfloor gekregen van Elkwood. Hij heeft een paar dagen bij ons in de woonkamer gelegen. Ik wilde mijn zusje de kleur laten zien en tot mijn grote verbazing was de vloer veel donkerder dan dat we hadden gedacht. Er zat ook een paar maanden tussen ons bezoek aan de zaak in leeuwarden en het krijgen van de vloer. Meteen gebeld met Rob en alles uitgelegd. Tja, het was echt wel de juiste vloer die we hadden gekregen. Precies wat we hebben besteld. Het stond ook zo op de bevestiging.

We zijn naar de zaak gereden met een plank en die hebben we bij het staal in de winkel gehouden. Inderdaad gelijk hetzelfde. Dat klopt dus wel. Dus onze fout. Tot onze grote verbazing werd in de winkel voorgesteld om de vloer te ruilen tegen een sollidfloor eiken met een lichtere kleur. Twee dagen later werd onze “oude” vloer meegenomen en de nieuwe wit geoliede gebracht. Zo’n service hebben we nog nooit meegemaakt ! Erg bedankt en we zullen jullie van Elkwood overal adviseren.

Margriet en Peter Groothuyzen, Zwolle